2007
De broers Geboers
1985
Een brouwer in de politiek
2017
De Jossen
2022
Vijf lesbiennes eten een quiche
2014
De lotgevallen van Roger & Cie
2019
Manke Billy
2014
Winter onder de tafel
2018
Trouwfeesten en processen, vuile hoeren enz.
2015
Sassafras
2019
Suikerspin
2017
Naamloze gebeurtenis

Welkom

Van harte welkom op de site van toneel Isegrim uit Kortrijk. In 2023 is het exact vijftig jaar dat we met gepast enthousiasme van ons 'theater' proberen te maken. Zonder ons vast te pinnen op een bepaald genre volgen we dapper een bij momenten soms eigenzinnige koers. Gewoon omdat we dat zo graag willen …

Grasduin hier in ons rijk verleden en laat u inspireren door onze vele producties en zoete herinneringen.

 

Heb je een vraag of wil je onze troepen vervoegen? Aarzel niet om contact op te nemen…

Een greep uit ons archief

Opmerkelijk

En… actie!

In samenwerking met filmclub Impuls uit Kortrijk werd een lichtjes ondeugende video gedraaid. Onze spelers mochten zich even helden van het witte doek wanen, al werkten bepaalde suggestieve scenes tijdens de opnames meermaals op de lachspieren. Niettemin betekende het eindresultaat een absolute meerwaarde voor deze productie.

Anekdote

Behangpapier

Voor de affiche van Roddel had Tom lesaffer wel een heel bijzondere stunt in gedachten. Deze werd namelijk gedrukt op hetzelfde behangpapier als het decor. Dat moest zorgen voor eenheid. Enkele tientallen rollen werden in min of meer gelijke stukken gesneden en vervolgens naar een wenkbrauwfronsende drukker gebracht. Ook hij was benieuwd naar hoe de drukinkt zou reageren op het toch wel heel bijzondere papier. Het resultaat was echter verrassend positief, al maakte geen mens de link tussen affiche en decor omdat het motiefje, zeker van op een afstand, te weinig uitgesproken was.

RoddelAff

Enkele van onze hoofdsponsors

LogoKaashoek
LogoCDS
LogoDuivelsPaterke
LogoDVV
LogoMaxiCredi
LogoAquafil