2009
Het kerkhofclubje
2015
Hotel op stelten
2006
Het regende die dag
2014
Winter onder de tafel
2008
Sanistory
2005
Milleke Van Heule
2017
De Jossen
1985
Een brouwer in de politiek
2017
De Jossen
2014
De lotgevallen van Roger & Cie
2007
De broers Geboers
2015
Sassafras
2004
Olleke, Bolleke, Knol (bis)
2017
Naamloze gebeurtenis
2016
Vakantie zonder zorgen

Welkom

Van harte welkom op de site van toneel Isegrim uit Kortrijk. Reeds meer dan veertig jaar proberen we met gepast enthousiasme 'theater' te maken. Zonder ons vast te pinnen op een bepaald genre volgen we dapper een bij momenten soms eigenzinnige koers. Gewoon omdat we dat zo graag willen …

Grasduin hier in ons rijk verleden en laat u inspireren door onze vele producties en zoete herinneringen.

 

Heb je een vraag of wil je onze troepen vervoegen? Aarzel niet om contact op te nemen…

Een greep uit ons archief

Opmerkelijk

En… actie!

In samenwerking met filmclub Impuls uit Kortrijk werd een lichtjes ondeugende video gedraaid. Onze spelers mochten zich even helden van het witte doek wanen, al werkten bepaalde suggestieve scenes tijdens de opnames meermaals op de lachspieren. Niettemin betekende het eindresultaat een absolute meerwaarde voor deze productie.

Anekdote

Behangpapier

Voor de affiche van Roddel had Tom lesaffer wel een heel bijzondere stunt in gedachten. Deze werd namelijk gedrukt op hetzelfde behangpapier als het decor. Dat moest zorgen voor eenheid. Enkele tientallen rollen werden in min of meer gelijke stukken gesneden en vervolgens naar een wenkbrauwfronsende drukker gebracht. Ook hij was benieuwd naar hoe de drukinkt zou reageren op het toch wel heel bijzondere papier. Het resultaat was echter verrassend positief, al maakte geen mens de link tussen affiche en decor omdat het motiefje, zeker van op een afstand, te weinig uitgesproken was.

RoddelAff.jpg

Enkele van onze hoofdsponsors

LogoMaxiCredi.svg
LogoAquafil.svg
LogoDecaluwe.svg
LogoBeltrami.svg
LogoDenutte.svg
LogoMeuleman.svg