IsegrimLogoWit

Black Comedy

Black Comedy is qua inhoud een typische komedie. Het hoofdpersonage leidt een gewoon leventje maar komt of werkt zich in een hachelijke situatie en moet zich daar uit zien te redden. Dergelijke toneelstukken zijn wel vaker te zien en daartussen bevindt zich meer kaf dan koren.
Black Comedy echter is door de auteur Shaffer voorzien van een extra wending waardoor het publiek en de acteurs soms letterlijk in het duister tasten. Net dat maakt dat Black Comedy een must is voor gezelschappen die houden van humor met net dat tikkeltje meer. En daar doen we graag nog een schepje bovenop!
Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken! Dat is het probleem waar Hans op een donkere winteravond in een stadje in Tirol voor staat. Hij moet een goede indruk maken op zijn aanstaande schoonvader én op kunstkenner Bamberger. Als hij slaagt in die opdracht heeft hij de schaapjes op het droge, zowel op relationeel vlak als op financieel vlak. De voorbereidingen verlopen perfect: zijn liefje helpt hem, zijn rijke vriend en buurman is de deur uit, zijn atelier is op orde, de bovenbuurvrouw houdt zich rustig, zijn ex-liefje zit ver weg in Finland,... Terwijl het buiten koud is en sneeuwt, wachten Hans en Carol gespannen op de komst van beide heren...
BlackC-Affiche

Regisseur

Rik Vanessche

Acteurs

Cindy Baelde

Franky De Vos

Frans Ameye

Michèle Ameryckx

Rik Mestdach

Roger Compagnie

Tom Lesaffer

Vanessa Verhaeghe

Speeldata

09/11/2007 20:00

10/11/2007 20:00

16/11/2007 20:00

17/11/2007 20:00

18/11/2007 15:00

Feestzaal Boerderijstraat

Boerderijstraat 69a, Kortrijk