IsegrimLogoWit

Instinct

‘INSTINCT' is een stuk over het broze evenwicht binnen menselijke relaties.
Over het balanceren op de grens tussen liefde en haat. Een stuk over bekoringen zoals toen met die appel in het Aards Paradijs.
Tot op een dag alles maar schijn blijkt te zijn en niets meer is wat het zou moeten. Een erotisch geladen stuk over oprechte en misbruikte gevoelens.
Over hoe dierlijke verlangens van tijd tot tijd de menselijke waardigheid overstijgen. INSTINCT!
Carla, een rijpe dertiger, ontmoet op een dag in het museum de ogenschijnlijk vrijgevochten en licht arrogante Danny Verlinden. Het gesprek lijkt al vlug een aanzet tot meer te zijn maar Carla houdt de boot af. Carla is namelijk ‘gelukkig' getrouwd, al wordt haar man Peter de laatste tijd meer dan haar lief is, volledig opgeëist door zijn nieuwe functie binnen de bank. Als voor een zakendiner Carla en Danny elkaar weer ontmoeten wordt een eerste erotische spanning tussen de twee voelbaar. Tijdens een sensuele dans maakt Danny een aantal ondubbelzinnige opmerkingen die Carla meer doen dan blozen. Zal Carla kunnen weerstaan aan de verleidingen van een ongedwongen wip met ‘no strings attached', nu Peter meer en meer een slaaf wordt van zijn carrière en zelfs vervreemd raakt van zijn eigen kinderen? Gaat Carla in op de avances van Danny zonder verliefdheid, romance of verhouding? Alleen voor de sex en het aangenaam gezelschap?
InstinctAffiche

Regisseur

Tom Lesaffer

Acteurs

Bruno Demaître

Cindy Baelde

Katrien De Vos

Lieven Decaluwé

Michèle Ameryckx

Rik Mestdach

Speeldata

11/03/2005 20:00

12/03/2005 20:00

18/03/2005 20:00

19/03/2005 20:00

20/03/2005 15:00

Feestzaal Boerderijstraat

Boerderijstraat 69a, Kortrijk