IsegrimLogoWit

Milleke Van Heule

‘MILLEKE' is een pretentieloze komedie voor een gezellig avondje uit.
Hier geen hoogdravende discussies of onderhuidse spanningen, maar een bij momenten hilarische kijk op het leven van een dierenarts, oftewel ‘Mensen in nesten'.
Amoureuze en andere perikelen voeren hier de bovenhand, en leiden zonder omwegen naar een deugddoende glimlach, schaterlach...
Cathy Van Doren, een dertigjarige, ongehuwde dierenarts, woont bij haar man-hatende moeder en vrolijke grootmoeder. De meid des huizes krijgt door omstandigheden een aanval van hysterie en moet worden afgevoerd. Omdat Cathy zinnens is weldra de praktijk van dierenarts Vindevogel over te nemen, kan het huishouden niet verder zonder meid. Hierop wordt beslist om bij een interim-bureau een dringende vervanging te vragen. Milleke Van Heule, een filosofische, volkse goedzak, meldt zich aan als nieuwe meid. Niettegenstaande Adèle geen mannen in huis wil wordt Milleke "onder strikte voorwaarden" in dienst genomen. Bij grootmoeder staat Milleke meteen in de gunst. Maar met moeder Adèle en Cathy wil het evenwel niet boteren. Toch slaagt Milleke erin om er meer dan drie weken te werken. Probleem krijgen op hem blijkbaar geen vat en tenslotte is hij voor zowel de klanten van juffrouw Cathy als voor de huisbewoners het zonnetje in huis!
MillekeAffiche

Regisseur

Philip Strobbe

Acteurs

Carine Witdouck

Kathy De Keukeleire

Katrien De Vos

Mathieu Strobbe

Michèle Ameryckx

Paulette Vanneste

Rik Mestdach

Roger Compagnie

Ronny Verschelde

Sandy Maes

Speeldata

11/11/2005 20:00

12/11/2005 20:00

18/11/2005 20:00

19/11/2005 20:00

20/11/2005 15:00

Feestzaal Boerderijstraat

Boerderijstraat 69a, Kortrijk